Inschrijving Zomerkamp 2022 Scouting Limmen

In 2021 bestond Scouting Limmen 75 jaar. Zoals jullie weten hebben we vanwege corona ons jubileumjaar wat uitgesmeerd. Deze zomer is het eindelijk tijd voor het te gekke jubileumkamp met alle leden en vrijwilligers. Tenminste, we hopen natuurlijk dat jullie je allemaal gaan aanmelden! Dat kan vanaf nu via onderstaand formulier. 

Het kamp vindt plaats van zondag 17 tot en met donderdag 21 juli 2022 en de kosten bedragen €70,-. De locatie houden we nog even geheim en ook het thema horen jullie later van ons, maar het zal hoe dan ook weer een onvergetelijk scoutingavontuur worden! Voor de Bevers is er een aangepaste regeling: zij komen twee dagen langs en blijven één nachtje slapen, van dinsdag 19 op woensdag 20 juli. De kosten hiervoor zijn €25,-.

NB: Het zou kunnen dat wij niet genoeg vrijwilligers hebben om de kinderen te brengen of te halen. Daarom willen we vragen of er ouders in de gelegenheid zijn om eventueel te rijden op de heen- en/of terugweg. Ook dit kunt u hieronder aangeven. De kamplocatie bevindt zich op ongeveer 2 uur rijden vanaf de blokhut in Limmen. Bij voorbaat dank! 

Inschrijving Zomerkamp Scouting Limmen 2022
Naam
Naam
Beschikbaarheid vervoer