Inschrijven JOTA-Weekend Scouting Limmen

Binnenkort is het weer tijd voor de jaarlijkse JOTA-JOTI.

Dit jaar vindt deze plaats van vrijdag 20 Oktober t/m zondag 22 Oktober.

Wij willen jullie graag weer uitnodigen om dit weekend bij te wonen en ons weer te helpen de felbegeerde tweede plek te halen in de JOTACross!

Deze cross wordt dit jaar georganiseerd door Scouting Dirk Duyvel uit Alkmaar met als thema: SIA (Scouting Intelligence Agency). 

Vrijdagavond beginnen we weer als vanouds met een leuk programma en achteraf een gezellige borrel. Dit jaar is er ook de mogelijkheid voor leden van Scouting Limmen of Victorie om van vrijdag op zaterdag te blijven slapen, mits daar genoeg animo voor is.

Zaterdag hebben we vanaf 13:00 (inloop 12:30) ook een leuk programma geplant. Zoals gewoonlijk hebben we vanaf 16:00 weer de BBQ en worden we ’s avonds vanaf 19:00 weer geteisterd met 42 hele lastige vragen waar we jullie hulp goed bij kunnen gebruiken. Neem hiervoor vooral jullie laptop/tablet mee.

Ongeacht het resultaat is het na de Cross hoog tijd voor een borrel. We zullen gezellig de avond voortzetten met muziek, er zullen spelletjes klaar staan en hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn bij de bar.

Ook van zaterdag op zondag kan er geslapen worden bij de blokhut door Scoutingleden. Voor hen zal er zondagochtend een gezamenlijk ontbijt klaar staan.

De kosten voor de BBQ en Cross bedragen €15,-. (indien geen BBQ €5.-) Aanmelden (ook voor een deel van het weekend) kan door het formulier hieronder in te vullen

Er worden ook nog leden gezocht om mee te gaan met de Crossbus op Zaterdag. Mocht je hierin interesse hebben kan dat aangevinkt worden op het onderstaande formulier. 

Wij hopen jullie allemaal weer te zien dit weekend!

Groetjes,

De Jota Commissie

Inschrijfformulier

Inschrijving JOTA 2023
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik ben van
Ik ben aanwezig bij: