Rabo Clubkas 2018

Help ons met jouw stem!

Dit voorjaar staat wederom in het teken van de Rabo Clubkas. Rabobank Noord-Kennemerland stelt hiervoor maar liefst 65.000 euro beschikbaar. Dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we mooie dingen doen.

Stem op ons van 3 april t/m 16 april 2018. Leden van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder ontvangen eind maart een stemkaart. Daarmee mogen zij online stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor! Wil je meer weten over deze actie? kijk op http://rabo.nl/nkl/clubkas

Met de opbrengst van de Rabo Clubkas willen we divers nieuw spelmateriaal, knutselmateriaal en kompassen aanschaffen. Opbrengst Clubkas 2017 In 2017 hebben we van de opbrengst nieuwe tenten aangeschaft.

Opbrengst Clubkas 2017

in 2017 hebben we van de opbrengst nieuwe tenten aangeschaft.

 

Opbrengst Clubkas 2016

De opbrengst in 2016 is besteed aan nieuwe verlichting voor het pad voor een betere veiligheid. Hieronder staan een paar foto’s van hoe het is geworden!