Rabo Clubkas 2017

Help ons met jouw stem!

Dit voorjaar staat in het teken van de Rabo Clubkas. Rabobank Noord-Kennemerland stelt hiervoor maar liefst 65.000 euro beschikbaar. Dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit Bergen, Castricum en Heiloo. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we mooie dingen doen. Stem op ons van 28 Maart t/m 10 April 2017. Klanten van Rabobank Noord-Kennemerland van 18 jaar en ouder ontvangen eind maart een stemkaart. Daarmee mogen zij online drie stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor! Wil je meer weten over deze actie? kijk op http://rabo.nl/nkl/clubkas

Met de opbrengst van de Rabo Clubkas gaan we nieuwe tenten aanschaffen die gebruikt worden door de leden tijdens de diverse kampen en weekenden.

Opbrengst Clubkas 2016

De opbrengst van vorig jaar is besteed aan nieuwe verlichting  voor het pad voor een betere veiligheid. Hieronder staan een paar foto’s van hoe het is geworden!